Факультет льотної експлуатації
    Перший (бакалаврський) рівень вищої освіти
  Рецензія-відгук на ОПП "Організаційне забезпечення та управління авіаційним виробництвом"  від заступника директора Кременчуцького льотного коледжу ХНУВС з навчально-методичної та виховної роботи, к.т.н. Ю.М.Шмельова
  Рецензія-відгук на ОПП "Технічне обслуговування та ремонт повітряних суден та авіадвигунів" від заступника директора Кременчуцького льотного коледжу ХНУВС з навчально-методичної та виховної роботи, к.т.н. Ю.М.Шмельова
  Рецензія-відгук на ОПП "Технічне обслуговування та ремонт повітряних суден та авіадвигунів" від Начальника АТБ ЛА НАУ Рихлиького І.І.
  Рецензія-відгук на ОПП "Організаційне забезпечення та управління авіаційним виробництвом" від державного інспектора з авіаційного нагляду за льотною експлуатацією відділу сертифікації персоналу з льотної експлуатації управління роботи з персоналом з льотної експлуатації Державної авіаційної служби України С. Корінного 
  Рецензія-відгук на ОПП "Організаційне забезпечення та управління авіаційним виробництвом" від директора авіаційної компанії "Єврочартер" Дядічкіна В.В. 
  Рецензія-відгук на ОПП "Аварійне обслуговування та безпека на авіаційному транспорті" від головного фахівця відділу організації авіаційного пошуку і рятування Управління авіації та авіаційного пошуку і рятування Державної служби України з надзвичайних ситуацій Леги О.
  Рецензія-відгук на ОПП "Організаційне забезпечення та управління авіаційним виробництвом" від державного інспектора з авіаційного нагляду за льотною експлуатацією відділу сертифікації персоналу з льотної експлуатації управління роботи з персоналом з льотної експлуатації Державної авіаційної служби України Корінного С.
  Рецензія-відгук на ОПП "Технічне обслуговування та ремонт повітряних суден та авіадвигунів" від заступника головного інженера, Начальника управління експлуатації, ремонту та підтримання льотної придатності АТ "МОТОР СІЧ",к.т.н. Мозгового С.В.
 

Рецензія-відгук на ОПП "Організаційне забезпечення та управління авіаційним виробництвом"  від Директора ТОВ "Єврочартер" Дядічкіна В.В.

  Рецензія-відгук на ОПП "Аеронавігаційне забезпечення польотів" від Начальника центру забезпечення та координації польтів МААК "УРГА" А. Гіль
  Рецензія-відгук на ОПП "Управління повітряним рухом" від Начальника служби аеронавігаційного обслуговування Украероруху Квашніна А.
  Рецензія-відгук на ОПП "Управління повітряним рухом" від заступника начальника управління аеронавігації Державної авіаційної служби України Сімака В.М.
  Рецензія-відгук на ОПП "Аварійне обслуговування та безпека на авіаційному транспорті" від Начальника Головного авіаційного ккординаційного центру пошуку та рятування С.А.Ненашева
  Рецензія-відгук на ОПП "Аварійне обслуговування та безпека на авіаційному транспорті" від Начальника служби пошуково-рятувального забезпечення польотів  ПРАТ "МААК "УРГА" Корінного С.
  Рецензія-відгук на ОПП "Технічне обслуговування та ремонт повітряних суден та авіадвигунів" від Начальника АТБ ЛА НАУ Рихлиького І.І.
  Рецензія-відгук на ОПП "Льотна експлуатація повітряних суден" від Начальника Кіровоградського АСК ТСО Остапенко О.А.
  Рецензія-відгук на ОПП "Льотна експлуатація повітряних суден" від заступника генерального директора МААК "УРГА" Надутенко В.В.
  Рецензія-відгук на ОПП "Аеронавігаційне забезпечення та планування польотів" від Начальника центру забезпечення та координації польтів МААК "УРГА" А. Гіль
    Другий (магістерський) рівень вищої освіти
 

Рецензія-відгук на ОПП "Авіаційний транспорт" від державного інспектора з авіаційного нагляду за льотною експлуатацією відділу сертифікації персоналу з льотної експлуатації управління роботи з персоналом з льотної експлуатації Державної авіаційної служби України Корінного С.

 

Рецензія-відгук на ОПП "Авіаційний транспорт" від  начальника Центру забезпечення та координації польотів МААК «УРГА» А.О. Гіль

 

Рецензія-відгук на ОПП "Авіаційний транспорт" від співробітника із планування та забезпечення польотів ДП «Антонов» О. Гладира 

 

Рецензія-відгук на ОПП "Організаційне забезпечення та управління авіаційним виробництвом" від генерального директора МААК "УРГА" О. Галінського 

 

Рецензія-відгук на ОПП "Організаційне забезпечення та управління авіаційним виробництвом"  від Начальника Кіровоградського спортивного клубу Товариства сприяння обороні України (АСК ТСО України) Остапенка О.

 

Рецензія-відгук на ОПП "Аварійне обслуговування та безпека на авіаційному транспорті" від головного фахівця відділу організації авіаційного пошуку і рятування Управління авіації та авіаційного пошуку і рятування Державної служби України з надзвичайних ситуацій Леги О.

  Рецензія-відгук на ОПП "Організаційне забезпечення та управління авіаційним виробництвом" від генерального директора МААК "УРГА" Галінського О.
  Рецензія-відгук на ОПП "Технічне обслуговування та ремонт повітряних суден та авіадвигунів" від начальника АТБ ЛА НАУ Рихлицького І.І.
  Рецензія-відгук на ОПП "Організаційне забезпечення та управління авіаційним виробництвом" від Державного інспектора з авіаційного нагляду за льотною експлуатацією відділу сертифікації персоналу з льотної експлуатації управління роботи з персоналом з льотної експлуатації Державної авіаційної служби України Корінного С.
  Рецензія-відгук на ОПП "Організаційне забезпечення та управління авіаційним виробництвом"  від Начальника Кіровоградського спортивного клубу Товариства сприяння обороні України (АСК ТСО України) Остапенка О.
  Рецензія-відгук на ОПП "Управління повітряним рухом" від Начальника відділу Державної авіаційної служби України Буянової Ю.О. 
  Рецензія-відгук на ОПП "Управління повітряним рухом" від заступника Начальника управління аеронавігації Державної авіаційної служби України Сімака В.М.
  Рецензія-відгук на ОПП "Аварійне обслуговування та безпека на авіаіційному транспорті" від Начальника Головного авіаційного ккординаційного центру пошуку та рятування С.А.Ненашева
  Рецензія-відгук на ОПП "Аварійне обслуговування та безпека на авіаіційному транспорті" від начальника служби пошуково-рятувального забезпечення польотiв  "МААК "УРГА" Гальміза А.
  Рецензія-відгук на ОПП "Технічне обслуговування та ремонт повітряних суден та авіадвигунів" від Начальника АТБ ЛА НАУ Рихлиького І.І.
  Рецензія-відгук на ОПП "Технічне обслуговування та ремонт повітряних суден та авіадвигунів" від заступника головного інженера, Начальника управління експлуатації, ремонту та підтримання льотної придатності АТ "МОТОР СІЧ" С.В. Мозгового
  Рецензія-відгук на ОПП "Льотна експлуатація повітряних суден" від радника генерального директора ТОВ Авіакомпанія "Джоніка" Болотнова В.Е.
  Рецензія-відгук на ОПП "Льотна експлуатація повітряних суден" від державного інспектора Державної авіаційної служби України Бакая О.І.
    Третій (освітньо-науковий) рівень вищої освіти
  Рецензія-відгук на ОНП "Транспортні технології в авіаційному транспорті від  завідувача кафедри геофізичних методів розвідки Національного технічного університету «Дніпровська політехніка», д.геол.н., доцента Михайла Довбніча
  Рецензія-відгук на ОНП "Транспортні технології в авіаційному транспорті"  від заступника начальника управління льотної експлуатації, аеронавігації та аеродромів Головного управління державної авіації України Міністерства оборони України, полковника Віталія Сімака
  Рецензія-відгук на ОПП "Транспортні технології в авіаційному транспорті" від державного інспектора з авіаційного нагляду за льотною експлуатацією відділу сертифікації затверджених організацій з підготовки льотного персоналу управління роботи з персоналом з льотної експлуатації Державної авіаційної служби України А. А. Дранко
  Рецензія-відгук на ОПП "Транспортні технології в авіаційному транспорті" від заступника начальника Державного науково-дослідного інституту випробувань і сертифікації озброєння та військової техніки з наукової роботи, д. т. н., старшого наукового співробітника Андрія Тристана 
  Рецензія-відгук на ОНП "Транспортні технології в авіаційному транспорті" від начальника кафедри математичного та програмного забезпечення АСУ Харківського національного університету Повітряних Сил ім. Івана Кожедуба Павленко М.А.
  Рецензія-відгук на ОНП "Транспортні технології в авіаційному транспорті від державного інспектора Державної авіаційної служби України Бакая О.І.
    Факультет авіаційного менеджменту
    Перший (бакалаврський) рівень вищої освіти
  Рецензія-відгук на ОПП "Авіаційні робототехнічні системи" від  керівника Всеукраїнського благодійного фонду  "ГІС-АСОЦІАЦІЯ УКРАЇНИ" О. Мельника
  Рецензія-відгук на ОПП "Правове забезпечення авіаційної діяльності" від начальника відділу з питань нотаріату у Кіровоградській області Управління нотаріату Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро) Іванової Т.
  Рецензія-відгук на ОПП "Правове забезпечення авіаційної діяльності" від керуючого АБ "Юрія Кричуна" Кричуна Ю. 
  Рецензія-відгук на ОПП "Туризм" від зав.кафедри країнознавства та туризму Київського національного університету ім. Т.Г. Шевченка, проф. Любіцевої О.О.

  Рецензія-відгук на ОПП "ММАП" від авіакомпанії "Azurаir"
  Рецензія-відгук на ОПП "МТІ"  від ФОП Малецька О.П.
  Рецензія-відгук на ОПП "МТІ" від ТОВ "ТА Гранд Тур" 
 

Рецензія-відгук на ОПП "Правове забезпечення авіаційної діяльності" від заступника Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції в Кіровоградській області Грималюка А.Л.

 

Рецензія-відгук на ОПП "Правове забезпечення авіаційної діяльності" від заступника Генерального директора з юридичних питань "МААК "УРГА" Пастуха В.В.

 

Рецензія-відгук на ОПП "ММАП"  від ТОВ "Інтеравіа"

 

Рецензія на ОПП "Інформаційний та проєктний менеджмент" від директора по технологіям компанії "Onix-Sistems" Холіна С.В.

 

Рецензія на ОПП "Туризм" Голови ради Кiровоградсъкої обласної органiзації роботодавцiв туристичних агентств, готелiв та caнaторно-кypopтниx органiзацiй Ф.В.Попова

  Рецензія на ОПП "Туризм" Директора Комунального закладу "Кіровоградський обласний центр туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді" А.А. Лісоти
    Другий (магістерський) рівень вищої освіти
  Рецензія-відгук на ОПП "ММАП" ч1
  Рецензія-відгук на ОПП "ММАП" ч2
  Рецензія-відгук на ОПП "МТІ" ч1
  Рецензія-відгук на ОПП "МТІ" ч2
    Третій (освітньо-науковий) рівень вищої освіти
    2023-2024 н.р.
  Рецензія-відгук на ОНП "Освітні, педагогічні наукивід директора Кропивницького медичного фахового коледжу імені Є. Й. Мухіна, к.мед.н. С. Бондарь
  Рецензія-відгук на ОНП "Освітні, педагогічні науки" від директора Кіровоградського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти ім. В. Сухомлинського В. Дмитрук
  Рецензія-відгук на ОНП "Освітні, педагогічні науки" від начальника управління освіти Кіровоградської міської ради Л. Костенко
  Рецензія-відгук на ОНП "Освітні, педагогічні наукивід директора департаменту освіти і науки Куровоградської ОДА Е. Лещенко
    Академічна спільнота
  Рецензія-відгук на ОНП "Освітні, педагогічні науки" від прфесора кафедри соціальної роботи та соціальної освіти Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини, д. п. н., професора Н. Коляди
 

Рецензія-відгук на ОНП "Освітні, педагогічні науки" від ректора Ізмаїльського державного гуманітарного університету, д.п.н., професора Я. Кінчука

    2022-2023 н.р.
  Рецензія-відгук на ОНП "Професійна педагогіка" від доктора педагогічних наук, професора, завідувача кафедри гуманітарних дисциплін Дунайського інституту Національного університету "Одеська морська академія"  В. Желяскова
  Рецензія-відгук на ОНП "Професійна педагогікавід доктора педагогічних наук, професора, завідувача кафедри педагогіки та психології дошкільної  освіти Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича М. Олійник
  Рецензія-відгук на ОНП "Професійна педагогіка" від доктора педагогічних наук, професора, декана факультету педагогіки, психології та мистецтв Центральноукраїнського державного університету імені Володимира Винниченка Я. В. Галети
  Рецензія-відгук на ОНП "Професійна педагогікавід доктора педагогічних наук, професора, доцента кафедри зоології та методики навчання біології Криворізького державного педагогічного університету Н. О. Чувасова
    2021-2022 н.р.
  Рецензія-відгук на ОНП "Професійна педагогіка" від доктора педагогічних наук, професора, професора кафедри педагогіки та психології професійної освіти Національного авіаційного університету Л. Барановської
  Рецензія-відгук на ОНП "Професійна педагогіка" від доктора педагогічних наук, професора, головного наукового співробітника науково-організаційного відділу Національної академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького О. Діденка
  Рецензія-відгук на ОНП "Професійна педагогіка" від кандидата педагогічних наук, доцента, професора кафедри тактики авіації льотного факультету Харківського національного університету Повітряних Сил імені Івана Кожедуба П. Онипченка
    2020-2021
  Рецензія-відгук на ОНП "Професійна педагогіка" від головного наукового співробітника науково-організаційного відділу Національної академії Державної прикордонної служби України ім. Б. Хмельницького, доктора педагогічних наук,професора О. Діденка
  Рецензія-відгук на ОНП "Професійна педагогіка" від кандидата педагогічних наук, доцента, професора кафедри тактики авіації льотного факультету Харківського національного університету Повітряних Сил ім. І. Кожедуба П. Онипченка

оновлено: 14.11.2023