Звертаємо вашу увагу на те, що 22-24 січня 2020 р. Clarivate Analytics запрошує на онлайн серію вебінарів щодо ефективної роботи з Web of Science Core Collection українською та російською мовами.

Вебінари  українською мовою:

22 січня, середа 16:15-17:15 «Як опублікуватися у виданнях, що індексуються у Web of Science Core Collection». Відповіді на ваші запитання. Для реєстрації пройдіть за посиланням: http://bit.ly/2R4D7fs

24 січня, п’ятниця 16:15-17:15 «Критерії та процедура відбору видань до Web of Science Core Collection. Процедура відбору видання до Web of Science Core Collection». Відповіді на ваші запитання. Для реєстрації пройдіть за посиланням: http://bit.ly/2uzaBLb

Вебінари  російською мовою. Кожен з трьох півторагодинних вебінарів заплановано у двох повторах о 9 та о 13 годині за київським часом. Сертифікати передбачені тим, хто прослухає 90% кожного з трьох вебінарів, обирайте зручний день і час перегляду:

«Наукометрия: что, зачем, для кого». Ответы на вопросы слушателей.

22 января, среда 9:00. Ссылка для регистрации: http://bit.ly/35JOC1c

23 января, четверг 13:00. Ссылка для регистрации: http://bit.ly/35JVdIV

 

«Возможности платформы Web of Science для ученого и журнала». На вебинаре будет приглашенный спикер – Руководитель аналитического отдела Научной электронной библиотеки Павел Геннадьевич Арефьев. Ответы на вопросы слушателей.

23 января, четверг 9:00-10:30. Ссылка для регистрации http://bit.ly/2FGP5Xb

24 января, пятница 13:00-14:30. Ссылка для регистрации http://bit.ly/2ser1Ih

 

«Публикационная стратегия ученого». Бонус: «О хищнических изданиях, как не стать их жертвой».  Ответы на вопросы слушателей.

22 января, среда 13:00-14:30. Ссылка для регистрации: http://bit.ly/30gf9lx

24 января, пятница 9:00-10:30. Ссылка для регистрации http://bit.ly/2TertBs

  

Технічні вимоги для підключення

Для участі Вам знадобляться комп'ютер або мобільний пристрій з доступом до інтернету, навушники або динаміки.

Зверніть увагу! Система Webex не підтримує операційну систему Windows XP та підключитись до семінару з допомогою комп'ютера з цією операційною системою не вийде.

Перед початком семінару:

  1. перевірте, що Ви використовуєте останню версію браузера (завантажити останню версію браузера FireFox або браузера Google Chrome);
  2. вимкніть блокування спливаючих вікон;
  3. встановіть плагін WebEx (система автоматично запропонує Вам зробити це, у тому випадку якщо ви вперше підключаєтесь до відеоконференції). Оскільки це може зайняти деякий час, рекомендуємо Вам підключатись заздалегідь.

Важливо: при підключенні до вебінару система не запитує ніяких паролів!

  

ТВО директора НТБ   Т.П. Украінцева