14 квітня на базі кафедри менеджменту та економіки Льотної академії НАУ та за активної співпраці із кафедрою права та правового регулювання авіаційної діяльності ЛА НАУ відбулася ІІ Міжнародна науково-практична Інтернет-конференція "Економіко-правові дискусії".

Серед співорганізаторів конференції провідні ЗВО України, а саме: НУ "Полтавська політехніка імені Ю. Кондратюка, Державний податковий університет, ЗВО "Львівський університет бізнесу та права", ДЗВО "Університет менеджменту освіти", ПЗВО "Міжнародний європейській університет", Центральноукраїнський національний технічний університет"; Кіровоградський НДЕКЦ, а також зарубіжні установи-партнери кафедри менеджменту та економіки - Вища школа управління охороною праці (м. Катовіце, Польща), Авіаційний університет Грузії (м.Тбілісі, Грузія) та Вищі учбові заклади Польщі, Казахстану тощо.

Географія учасників є досить широкою. Засідання проходило в режимі Інтернет-конференції, а участь у ньому взяли представники Польщі, Грузії, Казахстану, Білорусі, але найбільш представницькою були виступи студентів, магістрантів, аспірантів, науковців та практиків з України. Понад 180 тез доповідей представлено до участі студентами, аспірантами, молодими та провідними науковцями та практиками.

Відповідно й тематика виступів була різноманітною та торкалася значної кількості проблемних аспектів у багатьох галузях науки та суспільного життя. Зокрема, Кіровоградським НДЕКЦ МВС було подано до організаційного комітету десять наукових тез.

Дякуємо доповідачам за цікаві, актуальні виступи, більшість із яких були результатами ґрунтовних досліджень. Присутні мали змогу зміцнити свої знання англійської мови, слухаючи англомовних доповідачів.

За результатами конференції буде сформовано електронну збірку тез, яка буде надіслана учасникам та розміщена на сайті академії.