Про Льотну академію Національного авіаційного університету випускники Маловисківського ліцею дізналися із перших уст. Потужна команда викладачів та курсантів академії презентувала авіаційний навчальний заклад майбутнім абітурієнтам. Першим перед школярами виступив заступник начальника академії з навчальної, науково-методичної та виховної роботи Михайло Сорока, який представив заклад, розповів про вимоги до абітурієнтів, за якими спеціальностями можна навчатися в льотній академії, особливості вступної кампанії.
Також в зустрічі із випускниками ліцею взяли участь: т.в.о. декана факультету льотної експлуатації та обслуговування повітряного руху ЛА НАУ Анатолій Залевський, доцент кафедри права та правового забезпечення авіаційної діяльності Наталія Максименко, старший викладач кафедри туризму та авіаційних перевезень Наталія Чорногор, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Алла Жовтило та інші.
Представники льотної академії ознайомили школярів з переліком освітніх  спеціальностей, за якими оголошується прийом на навчання та нормативними термінами навчання, а також  представили алгоритм дій кандидатів на різні форми навчання до ЗВО. Профорієнтаційні матеріали, телевізійні сюжети та відеоролики допомогли майбутнім абітурієнтам на власні очі ознайомитись із умовами навчання та проживання в Льотній академії Національного авіаційного університету, дізнатись про різноманітне культурне життя та реалізацію здібностей і талантів студентської спільноти академії.
Наступним перед учнями виступив т.в.о. декана факультету льотної експлуатації та обслуговування повітряного руху ЛА НАУ Анатолій Залевський, який розповів про факультет льотної експлуатації та обслуговування повітряного руху. Підготовка кадрів для роботи в авіації - завдання надскладне і відповідальне.  На факультеті здійснюється якісна підготовка за освітньо-професійними програмами: «Льотна експлуатація повітряних суден»; «Технічне обслуговування та ремонт повітряних суден і авіадвигунів»; «Управління повітряним рухом»; «Аеронавігаційне забезпечення та планування польотів»; «Авіаційні робототехнічні системи»; «Аварійне обслуговування та безпека на авіаційному транспорті». Академія здійснює повний цикл ступеневої підготовки авіаційних фахівців, має кафедру військової підготовки. Сьогодні академія готує фахівців за одинадцятьма освітньо – професійними програмами. Здійснюється підготовка пілотів за державним замовленням та на договірній основі. Льотні кадри на світовому ринку праці завжди затребувані. За час свого існування навчальним закладом підготовлено 120 тисяч авіафахівців.
Анатолій Залевський розповів про факультет менеджменту, який починаючи з 2001 року, здійснює підготовку майбутніх професійних керівників – менеджерів за спеціальностями: «Менеджмент міжнародних авіаційних перевезень»; «Менеджмент туристичної індустрії»; «Організаційне забезпечення та управління авіаційним виробництвом»; «Правове забезпечення авіаційної діяльності». Учнів запросили на навчання за конкурентоспроможними на ринку праці – спеціальностями «Туризм» та «Право».
Доцент кафедри права та правового забезпечення авіаційної діяльності Наталія Максименко розповіла про підготовку бакалаврів права за освітньо-професійною програмою «Правове забезпечення авіаційної діяльності». Унікальність вказаної спеціальності виражається тим, що крім підготовки  юристів для потреб юридичного ринку праці  вони додатково набувають знання для здійснення юридичного супроводу в галузі цивільної авіації.
 «Ви маєте змогу отримати правову класичну освіту, ставши секретарями судового засідання, державними виконавцями, приватними виконавцями, держслужбовцями; а також працювати у юридичному відділі чи відділі роботи з персоналом в на підприємстві суб’єкта авіаційної діяльності. Переваги нашого навчання полягають у тому, що: у нас якісна сучасна освіта у форматі інтерактивного навчання; є змога отримати освіту класичного юриста та юриста в авіаційній галузі; здобувати вищу освіту за державним замовленням; у нас здійснюють підготовку висококваліфіковані науково-педагогічні працівники; є можливість стажування в судах, провідних юристів, приватних виконавців, юридичних відділах авіаційних організацій тощо; сприяємо працевлаштуванню випускників; надаємо комфортні умови проживання в гуртожитку», - проінформувала школярів Наталія Максименко. 
Учні мали змогу поспілкуватися не лише з викладачами, а й курсантами та студентами, які зараз навчаються в академії, отримали брошури, буклети, флаєри та інформацію із перших уст.
Запрошуючи на навчання до Льотної академії усі виступаючі були єдині в головному -  бажали майбутнім абітурієнтам вірити в свої сили, знайти себе і свою справу у житті, зробити правильний професійний вибір.