Головний приз - гранти (стипендія) на сплату року навчання в українському закладі вищої освіти. Наразі відкрито 6 номінацій: 

18 000 грн. -  https://seoquick.com.ua/scholarship-ua/ (запитання та роботи надсилати на пошту: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. )

23 000 грн. -  https://alterair.ua/scholarship/ (запитання та роботи надсилати на пошту:  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. )

17 500 грн. -  https://www.lumident.kiev.ua/ua/sotsialnaja-programma-scholarship (запитання та роботи надсилати на пошту:  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. )

22 000 грн. -  https://greenforest.com.ua/scholarship (запитання та роботи надсилати на пошту:  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. )

20 000 грн. -  https://renix.com.ua/scholarship/ (запитання та роботи надсилати на пошту:  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. )

30 000 грн. -  https://biovit.ua/Scholarship (запитання та роботи надсилати на пошту:  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. )

Участь повністю безкоштовна.