Активісти курсантсько-студентського самоврядування академії долучили усіх небайдужих студентів, курсантів та співробітників академії до участі у благодійній акції до Дня Святого Миколая.

«Ідея про організацію свята з подарунками для дітей з інвалідністю виникла під час засідання Координаційної ради з питань молодіжної політики при ОДА», - розповідає голова КСС академії Денис Охріменко. – «Ініціатива йшла від членкині ради Соболь Яни, представниці Донецького національного медичного університету. А всі ми її радо підтримали».

До участі також долучилися представники Донецького національного медичного університету, Аджамської територіальної громади; ГО “Кіровоградська Обласна Федерація Брейк-Дансу”, Центральноукраїнського національного технічного університету та громадські активісти. Завдяки спільним зусиллям було зібрано понад 15000 гривень, які перетворилися на солодкі та фруктові подарунки для 126 вихованців інтернату.

А 17 грудня, волонтери відвідали Знам’янський дитячий будинок з подарунками та розважальною святковою програмою для дітей. Вихованці інтернату дуже чекали на цей візит та підготували новорічні пісні та вірші. Важко сказати, чого діти чекали більше – подарунків, чи уваги та тепла від волонтерів, але напевно можна стверджувати, що запрошення приїздити ще було щирим та душевним!

Дякуємо кожному,  хто долучився до організації передноворічного дива для дітей! Завдяки вам світ збагатився на 126 щасливих посмішок!