Перший етап навчального курсу з ділової англійської мови для топ-менеджерів та керівного складу підприємств «Ельворті» та «Гідросила» завершено. Знання англійської мови у бізнесі перестало бути “приємним додатком”, а давно вже “must have” для компаній, які прагнуть розвиватися.

За 3 місяці занурення в англомовну атмосферу наші студенти оволоділи фразами та словами професійної та технічної тематики (до 500 слів активної лексики), здійснювали телефонні розмови англійською мовою, програвали різні ситуації з бізнес середовища, вчилися розуміти на слух автентичний матеріал професійного спрямування, обговорювали відеосюжети. Розуміючи зайнятість працівників компанії, ми відмовилися від виконання традиційних домашніх завдань. Однак, використання онлайн платформи Moodle дозволило перевірити рівень знань з пройдених тем за допомогою коротких тестів, які виконувалися у вільний від роботи час.

Ми, викладачі навчального центру з англійської мови FACE на базі КЛА НАУ, дуже задоволені результатами навчання та досягненнями наших студентів. За короткий проміжок часу завдяки комунікативному підходу та невимушеній доброзичливій атмосфері суттєво покращилися розмовні навички.

Окремо висловлюємо подяку за співробітництво нашим групам, нашим партнерам – керівному складу підприємств. Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю та запрошуємо на другий етап навчального курсу. Навчайтеся разом з нами, й ваша мета вільного володіння англійською мовою буде досягнута!

Викладачі кафедри іноземних мов:

к.пед.н., доц. Олена Москаленко,

к.пед.н., доц. Людмила Герасименко,

к.пед.н., доц. Людмила Царьова,

к.пед.н. Сергій Радул,

к.пед.н. Світлана Муравська,

к.пед.н. Яна Нечепорук,

викладач Олена Чернявська,

викладач Андрій Бондар