Щороку наприкінці червня наступає урочиста та хвилююча мить, коли академія прощається зі своїми випускниками. В ці моменти радість та гордість за успіхи курсантів, що зовсім скоро зроблять свій перший крок у доросле життя, поєднується із ностальгічним сумом за тими юними, мрійливими школярами, що п’ять років тому вирішили пов’язати своє життя з авіацією.

За роки навчання ви навчилися знаходити спільну мову з людьми, вірити в себе, перемагати, читати поміж рядків. У стінах рідної академії знайшли найвірніших друзів та опанували найактуальніші професії. Ви отримали чудовий інструмент – знання.  Ви маєте все, щоб зробити своє життя успішним та щасливим: молодість, розум, енергію, професійність та амбітність. Скористайтеся цим у повній мірі!

Дорогі випускники, ми щиро віримо у ваш успіх. Бажаємо вам не втрачати амбіцій і наполегливості, не втрачати енергії і з кожним днем лише примножувати її, вірити в себе та гідно продовжувати славетні традиції випускників Льотної академії, кращих авіаторів.

Чистого вам неба та світлого життєвого шляху.