Команди «ФЛЕШ», «Діти Корінного» та «П’ятий поверх» запропонували усім курсантам та викладачам увійти у зимі з гарним настроєм та підготували яскраве свято КВК.

Окрім звичних образів улюблених викладачів, ледачих студентів, «професійних» авіаторів картину доповнили містичні аватари, що читали думки; лікарі та санітари, які рятували від депресії та улюблені зимові персонажі – Дід Мороз і Снігуронька. 

Артистичні  персонажі з «П’ятого поверху», креативні та непередбачувані «Діти Корінного» І занурені у професію, злагоджені «ФЛЕШ»-ники із задоволенням тішили своїх вболівальники жартами «про наболіле», про майбутнє й мрії, прагнучи отримати заповітний перехідний Кубок академії -2017.

Окремої вдячності заслуговує оркестр академії, який додає музичності будь-якому заходу академії.

Конкурсна програма традиційно складалася з трьох конкурсів: привітання, розминка та домашнє завдання. Оцінювали виступи команд переможці конкурсу «Розсміши коміка» Олександра Крикун та Максим Варва, старшина академії Дмитро Хаврель,  начальник навчального відділу академії Михайло Сорока та помічник начальника академії Олена Ковальова. Проте свою найважливішу оцінку все ж надавали глядачі своїми оплесками та схвальними вигуками.

Цього разу фортуна посміхнулася факультету льотної експлуатації -  перемогу виборола команда «ФЛЕШ». Окрім Кубку та бурхливих овацій, вони отримали спеціальний приз від адміністрації академії – командний сертифікат на відвідування кінотеатру «Портал».