Сердечно вітаю співробітників, студентів, курсантів з Днем народження нашого улюбленого факультету менеджменту!

Великий успіх колективу факультету - це його випускники, всебічно розвинені і утворені, сучасно мислячі, орієнтовані на вирішення актуальних завдань у сфері менеджменту. Вони мають попит на ринку праці і успішно трудяться в різних сферах. Їхній головний козир - солідний багаж теоретичних знань і професійних компетенцій, що дозволяють впевнено дивитися в майбутнє!

Сьогодні, коли факультет менеджменту зробив ще один крок в перед, розумієш, як багато ще належить зробити, які нові можливості розкриваються перед нами, як багато залежить від нас з вами в підтримці високої репутації вітчизняної освіти і славного імені рідної академії.

У цей чудовий день бажаю співробітникам факультету цікавої роботи, творчих успіхів, численних талановитих і працьовитих студентів, нових наукових досягнень і яскравих відкриттів, а студентам - з честю нести звання випускника факультету менеджменту Льотної академії НАУ.

Від щирого серця бажаю всім міцного здоров'я, оптимізму, життєвого благополуччя! Факультет існує і розвивається для вас і завдяки вам!

Щиро ваша,

в.о. декана факультету менеджменту Письменна Марія Сергіївна