100 переможців конкурсу «Авіатор» повернулися з 53-го міжнародного аерокосмічного салону «Ле Бурже – 2019». Серед них – 11 курсантів Льотної академії НАУ.

Екскурсія Парижем, відвідування наймасшабнішого в світі авіасалону, знайомство військовими льотчиками, пілотами, авіаційними інженерами та конструкторами, що може бути кращою винагородою для тих, хто мріє стати частиною авіаційного світу.

Захопливе авіаційне шоу та спілкування з льотчиками-асами, які тільки-но здійснювали неймовірні віражі у небі, відвідування найцікавіших музеїв-літаків та діючих найсучасніших повітряних суден - достойне мотивація до участі у конкурсі «Авіатор». А розуміння того, що ти увійшов у 100 найкращих серед 8,5 тисяч претендентів тільки підсилює почуття щастя і рівень впевненості у своїх силах.

Окрім неймовірних вражень від побаченого, учасники поїздки отримали можливість познайомитись з представниками авіакомпаній та оцінити свої шанси на працевлаштування. І наостанок піком вражень стало відвідування паризького Дісней Ленду.

Радіємо та вражаймося разом із щасливчиками: Анатолієм Шульгіним, Дмитром Верещагіним, Тимуром Панченком, Тарасом Зозулею, Дариною Грачовою, Романом Степаненком, Станіславом Броном, Юрієм Гаврилюком, Олексієм Дібрівним, Аліною Зеркалій, Євгенієм Новіковим!