Одне з актуальних запитань, що обговорювалися під час конференції з питань дуальної освіти у Києві.

Своїм успішним досвідом із запровадження дуальної освіти ділилися представники з Німеччини, втім більше вони орієнтувалися на використання такої системи освіти у професійних навчальних закладах.

А от розкриття можливостей дуальної освіти для вишів запропонували представники Льотної академії НАУ, зокрема, мова йде про створення Технопарку, який тісно співпрацюватиме з навчальним закладом. Про це на конференції розповів заступник начальника Льотної академії НАУ Микола Півень. Зокрема, він поділився ідеєю створення у Кропивницькому Технопарку Flight City 4.0, яка дуже зацікавила колег з інших навчальних закладів.

В продовження розмови розвитку технопарку, Микола Ілліч Півень зустрівся з експертом з питань освіти Ukrainian Institute for the Future Миколою Скибою. Зокрема, під час зустрічі обговорювалися питання щодо юридичного оформлення технопарку та досвіду створення подібних установ в Україні і світі.

На фото заступник начальника ЛА НАУ Микола Півень та представниця Міністерства професійної освіти Німеччини Ланд Бранденбург.