Команда інструкторсько-викладацького складу Головний центр підготовки особового складу Держприкордонслужби України успішно завершила курс теоретичної підготовки зовнішнього пілота БПЛА у Бізнес-школі Льотної академії НАУ!

У ході навчання учасники програми здобув знання з повітряної навігації, авіаційної метеорології, аеродинаміки польоту, засвоїли структуру та механізм використання повітряного простору України, познайомилися з порядком управління повітряним рухом та правилами польотів.
Прикордонники успішно засвоїли навчальний матеріал, підвищили свій кваліфікаційний рівень і тепер можуть готувати спеціалістів зазначеної сфери відповідно до нормативно-правових актів, які регламентують діяльність державної авіації.
В ході навчання гості академії відвідали музеї академії, з особливою зацікавленістю познайомилися з авіаційно-технічної базою ЛА НАУ та авіаційним парком, що знаходиться на її обслуговуванні.
З особливою вдячністю та повагою учасники проекту зверталися до викладачів, що проводили навчання, відзначивши їхній високий професіоналізм та фахову підготовку.