Де працевлаштовуються випускники академії? Які авіаспеціалісти сьогодні «в ціні»? Як стати успішним та отримати спеціальність, що буде актуальною і через 10-20 років в умовах швидкої цифровізації світу? Відповіді на ці запитання можна отримати від роботодавців та експертів авіаторів у Льотній академії 15 лютого 2020 року о 10.00. Приходьте та задавайте свої запитання! Зробіть усвідомлений вибір своєї долі!

Запрошуємо старшокласників та їхніх батьків зануритися в життя курсантів Льотної академії НАУ та дізнатися все про порядок вступу і навчання у академії, а також про перспективи працевлаштування по її завершенню.
На вас чекає: виставка презентація та консультації від представників випускових кафедр академії; інформація про академію, її факультети та особливості вступної кампанії, нові спеціальності та інноваційний курс розвитку академії; екскурсії спеціалізованими аудиторіями, авіаційно-технічною базою та аеродромом, Музеєм авіації; відвідування спеціалізованих майстер-класів, Музею історичного краєзнавства та Алеї авіаторів.

Переглянути запис трансляції з дня відкритих дверей можна тут