Незважаючи на вихідний день, у колективі Кіровоградської льотної академії НАУ знайшлося чимало охочих прийти поспілкуватися з Юлієм Мамчур, поаплодувати йому, і навіть - вручити від себе особисто квіти та сувеніри.

Зустріч носила неформальний характер, і вийшла по-справжньому теплою. Присутні задавали багато питань про кримських подіях їх безпосередньому учаснику, цікавилися його думкою з ряду резонансних тем сьогоднішнього дня. Виходячи з того, що у найближчих планах Юлія Валерійовича - робота безпосередньо у Верховній Раді України, курсанти та викладачі висловили надію на те, що, ставши депутатом, той допоможе кіровоградським авіаторам - і військовим, і цивільним - долати проблеми їх трудових колективів. На що, звісно, отримали самий ствердну відповідь.

Так само Юлія Валерійовича очікувала екскурсія по ВУЗу, знайомство з його історією, матеріально-технічною базою. Наш знаменитий гість погодився з тим, що академія має унікальний потенціал і пообіцяв докласти максимум зусиль для того, щоб допомогти їй у подоланні складнощів поточного періоду, курирувати її діяльність у майбутньому.