Науково-педагогічні працівники Льотної академії НАУ в кількості 31 особи після вдалого завершення програми міжнародного онлайн стажування «Моделі та технології виховання у міжнародних освітніх практиках університетів», що проводилося з 13 по 25 травня 2021 року на запрошення Національного Інституту Вищої освіти Європи спільно з освітньою онлайн-платформою SKLAD, отримали Міжнародні Сертифікати.

В рамках онлайн стажування науково-педагогічні працівники Льотної академії НАУ ознайомились з досвідом роботи в сфері вищої освіти Каліфорнійського університету в Санта Круз (США), Університету Барселони (Іспанія), Мадридського Політехнічного Університету (Іспанія), Університету Берліна (Німеччина), Європейського університету Віадріна (Німеччина), Університетського Коледжу Лондона (Великобританія), Гданського Університету (Польща), Університету Миколи Коперніка (Польща) та інших ЗВО Європи.

Організаторами міжнародного онлайн-стажування від Льотної академії НАУ були: методист Г.Г.Тухарь  та начальник Навчально-наукового центру Міжнародної освіти та співробітництва А.В. Колесник.

Вітаємо всіх учасників з успішним завершенням стажування та отриманням міжнародних сертифікатів!