До уваги науковців, дослідників, науково-педагогічних працівників, здобувачів наукових ступенів!

Запрошуємо долучитись до наукових дискусій та презентувати результати своїх наукових розвідок.
Шановні науковці!
Запрошуємо Вас взяти участь у роботі ХІI Міжнародної науково-практичної конференції«Управління високошвидкісними рухомими об’єктами та професійна підготовка операторів складних систем».
Конференція відбудеться 14 лютого 2024 року в Льотній академії Національного авіаційного університету (м. Кропивницький) у дистанційному форматі.
Програма додається.
Шановні науковці!
Запрошуємо Вас взяти участь у IV Міжнародній науково-практичній конференції «Модернізація вітчизняної правової системи в умовах світової інтеграції», яка відбудеться 22-23 березня 2023 року в Льотній академії Національного авіаційного університету (м. Кропивницький).
До участі у конференції запрошуються науковці, науково-педагогічні працівники, представники органів державної та місцевої влади, інших установ, юристи-практики, аспіранти та всі професійно зацікавлені особи.
   - тези доповіді;
   -  заповнену заявку.
За бажанням учасники конференції отримають сертифікат про участь та збірник тез конференції в електронному форматі.
Участь у конференції безкоштовна.
Шановні науковці!
Запрошуємо Вас взяти участь у 42 Всеукраїнській науково-практичній конференції «Авіація та космонавтика: напрями інноваційного розвитку», яка відбудеться 12 квітня 2023 року в Льотній академії Національного авіаційного університету.
Програма конференції.
Матеріали конференції.
Шановні науковці!
Запрошуємо Вас взяти участь у роботі ХІ Міжнародної науково-практичної конференції«Управління високошвидкісними рухомими об’єктами та професійна підготовка операторів складних систем».
Конференція відбудеться 7 грудня 2022 року в Льотній академії Національного авіаційного університету (м. Кропивницький) у дистанційному форматі.

Макет збірника тез конференції.