У зв’язку із необхідністю дотримання карантинних вимог засідання Вченої ради відбувалося в Льотній академії у форматі відеоконференції, 29 членів ради працювали в двох аудиторіях академії одночасно.

На засіданні Вченої ради Льотної академії розглянули наступні питання: про клопотання перед Вченою радою НАУ щодо присвоєння вченого звання доцента по кафедрі фізичної та психофізіологічної підготовки; про затвердження навчальних планів підготовки здобувачів вищої освіти спеціальності 272 «Аварійний транспорт» першого (бакалаврського) рівня; про затвердження робочих навчальних планів 3-го освітньо-наукового рівня (аспірантури) на 2021-2022 навчальний рік; про надання рекомендації до друку: - збірника матеріалів IV Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої 70-річчю Льотної академії НАУ, м.Кропивницький, 12-13 травня 2021 р. / за заг. ред. Н. О. Гончарової, О. С. Кузьменко « Актуальні аспекти розвитку SТЕМ-освіти у навчанні природничо- наукових дисциплін» та збірника матеріалів II Міжнародної інтернет-конференції «Економіко- правової дискусії», яка відбулася 14.04.2021 року; про визнання сертифікатів та дипломів на здобуття наукового ступеня як підвищення кваліфікації; про затвердження змін до «Положення про організацію освітнього процесу в Льотній академії НАУ».

Вчена рада Льотної академії НАУ ухвалила рішення:

1. Враховуючи, що об’єктивні дані Оксани Захарової відповідають основним критеріям оцінки здобувачів вченого звання доцента та на підставі результатів таємного голосування («за» - 29, ; «проти» - немає, недійсні бюлетені – немає) Вчена рада ЛА НАУ клопоче перед Вченою радою НАУ щодо присвоєння вченого звання доцента по кафедрі фізичної та психофізіологічної підготовки Захаровій Оксані Віталіївні, доценту кафедри фізичної та психофізіологічної підготовки, кандидату педагогічних наук.

2. Затвердити навчальні плани підготовки здобувачів вищої освіти спеціальності 272 «Авіаційний транспорт» першого (бакалаврського) рівня 2019 та 2020 років вступу до академії, до яких внесені зміни відповідно до затверджених стандартів вищої освіти від 18.11.2020 р. і 05.01.2021 р, та відповідно сформувати робочі навчальні плани на 2020/2021 навчальний рік.

3. Затвердити робочі навчальні плани підготовки здобувачів вищої освіти третього (освітньо-наукового) рівня на 2021/2022 навчальний рік.

4. Рекомендувати до друку:

збірник матеріалів ІV Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої 70-річчю Льотної академії НАУ, м.Кропивницький, 12-13 травня 2021 р. / за заг. ред. Н. О. Гончарової, О. С. Кузьменко  «Актуальні аспекти розвитку SТЕМ-освіти у навчанні природничо- наукових дисциплін»;

збірник матеріалів II Міжнародної інтернет-конференції  «Економіко-правової дискусії», яка відбулася 14.04.2021 року.

5. Визнати дипломи на здобуття наукового ступеня кандидата наук та зарахувати як підвищення кваліфікації науково-педагогічним працівникам академії Михайлу Сороці, Тетяні Дорошенко та Наталії Сало.

6. Визнати сертифікати:

закордонного стажування м. Лодзь (Польща) та зарахувати як підвищення кваліфікації доценту кафедри професійної педагогіки та соціально-гуманітарних наук Оксани Урсол;

закордонного стажування м. Люблін (Польща) та зарахувати як підвищення кваліфікації доценту кафедри професійної педагогіки та соціально-гуманітарних наук Оксані Урсол та декану факультету менеджменту Марії Письменній;

щодо участі у конференціях, вебінарах у межах України за період з 2019 по 2021 рік та зарахувати як підвищення кваліфікації доценту кафедри іноземних мов Людмилі Царьовій.

7. Затвердити зміни до Положення про організацію освітнього процесу в Льотній академії НАУ, а саме розділу 9 п. 9.14 абз. 19 в такій редакції: «Здобувач вищої освіти вважається допущеним до семестрового контролю з конкретної навчальної дисципліни (екзамену або диференційного заліку), якщо він виконав всі види робіт, передбачені навчальним планом на семестр з даної навчальної дисципліни та не має фінансової заборгованості (в разі навчання за контрактом)».