28 січня 2022 року відбулась зустріч представників Центру забезпечення якості вищої освіти (ЦЗЯВО) в академії з гарантом освітньо-наукової програми «Транспортні технології в авіаційному транспорті» спеціальності 275 «Транспортні технології» спеціалізації 275.00 «Авіаційний транспорт» д.т.н., доцентом Дмітрієвим О.М. та здобувачами третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти вказаної освітньої програми.

Під час зустрічі представники ЦЗЯВО ознайомили присутніх з Інформаційною пам’яткою для здобувачів вищої освіти в Льотній академії Національного авіаційного університету. Були розглянуті питання, що стосуються академічної доброчесності та академічної мобільності учасників освітнього процесу, які причетні до реалізації зазначеної освітньої програми. Обговорювались положення, що функціонують в академії та регламентують організацію освітнього процесу на третьому (освітньо-науковому) рівні вищої освіти.

Гарант освітньої програми закцентував увагу аспірантів на порядку вибору рекомендованих та альтернативних вибіркових дисциплін.

В кінці зустрічі представники ЦЗЯВО та гарант освітньої програми вислухали пропозиції й відповіли на запитання здобувачів вищої освіти. 

За інформацією керівника Центру
забезпечення якості вищої освіти
в академії Оксани ДАНИЛКО