8 червня 2023 року виповнюється 75 років з дня народження ТУЗОВА Володимира Олександровича, кандидата технічних наук, доцента, доцента кафедри конструкції повітряних суден, авіаційних двигунів та підтримання льотної придатності.

Після закінчення Томського політехнічного інституту в 1971 році Володимир Олександрович працював в науково-дослідному інституті ядерної фізики, успішно захистив кандидатську дисертацію. З 1981 року Тузов В.О. працює в льотній академії на посадах доцента, заступника та завідувача кафедри. З липня 2022 року і по теперішній час працює доцентом кафедри конструкції повітряних суден, авіадвигунів та підтримання льотної придатності.

Володимир Олександрович зробив великий внесок у наукову, педагогічну, методичну та виховну роботу кафедри, факультету льотної експлуатації та академії загалом, у підготовку вітчизняних та зарубіжних авіаційних спеціалістів. На протязі своєї діяльності Тузов В.О. надрукував та видав понад 60 наукових праць, навчальних та методичних посібників, впровадив в навчальний процес 10 винаходів та раціоналізаторських пропозицій.

За високий професіоналізм та відповідальність щодо виконання своїх обов’язків багато разів відзначався подяками та заохоченнями від керівництва академії.

Висока загальна ерудиція, культура, чуйність, повна відданість справі, принциповість принесли Володимиру Олександровичу заслужений авторитет та велику повагу в колективі.

Щиро бажаємо Вам, Володимире Олександровичу, міцного здоров’я, творчої наснаги, добробуту та процвітання, а головне – Перемоги та Миру!

З величезною повагою, колектив
кафедри конструкції повітряних суден,
авіадвигунів та підтримання льотної придатності.