7 листопада у БК «Авіатор» Льотної академії НАУ відбулося грандіозне шоу – конкурс «Міс Льотної Академії», у якому взяли участь 11 конкурсанток.

Повний зал, аншлаг, безліч концертних номерів, чарівні дефіле учасниць, різностороння підтримка спонсорів та багато іншого… Цей концерт по праву можна вважати одним з найкращих, масових та популярних шоу в Льотній академії.

Володарками головних титулів стали:

«Міс Льотної Академії» - курсант 162 групи ФЛЕ Анна Дейнерштейн,

«Перша Віце Міс Льотної Академії» - курсант 651 групи ФОПР Тетяна Токмакова,

«Друга Віце Міс Льотної Академії» - курсант 182 групи ФЛЕ Анастасія Міхєєва,

«Міс Інтернет» - студент 443 групи ФМ Євгенія Шестіна.

Особливу увагу хочеться приділити тим людям, котрі зробили вагомий внесок в організацію конкурсу, зробили можливим його реалізацію.

Виражаємо подяку за фінансову підтримку, надані призи та сприяння культурному розвитку курсантів та студентів начальнику академії Сергію Миколайовичу Неділько, заступнику начальника академії з економічної та адміністративно-фінансової роботи Олександру Олексійовичу Чумаку, Народному депутату України Олександру Володимирову Горбунову, Голові Спілки вірмен України Кіровоградської області Тіграну Самвеловичу Хачатряну.

Концерт не відбувся би без ідейних та ініціативних курсантів та студентів ЛА НАУ. Дякуємо Аліні Лєбьодкіній та Дарині Грачовій за успішну організацію «Міс Льотної Академії», ви можете пишатися результатом своєї праці!

Більше фото за посиланням.

Дмитро Хаврель